... és az egyensúly helyreáll ...

Masszázs

  • Érezte már, hogy ólomsúly nehezedik a vállára?
  • Szokott fájni a feje?
  • Volt már, hogy sport közben meghúzódott valamelyik izma?
  • Gondot okoz néha a lehajolás?
  • Érezte már úgy, hogy majd szétveti a feszültség és feloldódna?

Minél több kérdésre igen a válasz, annál nagyobb szüksége van egy jó masszázsra.

Masszázs-csokoládé_masszázs_Zalaegerszeg

A masszázsnak méltóbb helyet kellene elfoglalnia a mai testkultúrában. Egy jó, az egész testre kiterjedő alapos kezelés után 1-2 napon keresztül az izmok lazábbak lesznek, az ember úgy érzi, mintha több kilóval könnyebb lenne. Jó hatással van a bőrre, az izmokra, az anyagcserére, az idegrendszerre, hogy csak a legfontosabbakat említsük. Megszünteti az izomfeszültségeket, stresszoldó hatása van … és az egyensúly helyreáll.

A masszázs kiváló gyógyító módszer – esetenként gyógytornával, fizikoterápiával kiegészítve – de még jobb, ha nem akkor keres fel egy jó masszőrt, ha már bekövetkezett a baj. Az elsődleges cél nem a tünetek csökkentése kell, hogy legyen, hanem az egészséges állapot minél teljesebb elérése, majd fenntartássa. Megelőzéskor lehet, hogy havi 3-4 masszázs is elég, hogy ne alakuljon ki valamilyen komolyabb mozgásszervi, majd ennek következtében belszervi probléma. Utólagos kezeléskor ennél jóval többre lehet szükség.

S, hogy miért hozzám forduljon?
Mert így – bár minden tiszteletem a jó szakembereké – nem egy pár napos/hetes/hónapos tanfolyamot elvégzett masszőr kezei alá kerül, hanem egy diplomás gyógytornász, regisztrált egészségügyi szakdolgozó fog Önnel foglalkozni, aki a főiskolai évek alatt – majd a folyamatos továbbképzéseken is – az ember anatómiáját, az izmok teljes ismeretét, működését tanulta. Továbbá természetesen a végzettségemből és tapasztalatomból adódóan tudok egyéb gyógymódokat is ajánlani, alkalmazni, ha ez szükséges.

Foglalás

Ha tetszett, ossza meg másokkal is!

Kedves Érdeklődő!

Ha szeretne azonnal értesülni a legújabb cikkekről, gyakorlatokról és ajánlatokról, kérem iratkozzon fel hírlevelemre.